reklam

Abana Gençler Birliği Spor Kulübümüz, çocuk ve gençlere yönelik spor aktivite organizasyonlarına Necip Fazıl Kısakürek Halı Saha Futbol Turnuvası ile bir yenisini daha ekledi.

Belediye Başkanı Sayın Yunus Akgül ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Sözgen ile birçok öğrenci velimizin iştirak ettiği turnuvanın ödül töreni ise görülmeye değerdi.

Pandemi sürecinde evlerinde uzun süre bir nevi zorunlu hapis hayatı yaşayan çocuk ve geçlerimiz, yetkililerin yasal izni çıkar çıkmaz, çok sevdikleri ve özledikleri futbolla yeniden buluştu.

Amatör lig müsabakalarına henüz olur izni çıkmadığından, kulüp organizasyonuyla üç haftalık güzel bir futbol turnuvasına şahitlik yaptık.

Zaman zaman kıran kırana maçlar oynanırken, bazen de Süper Lig’de bile az rastladığımız nefis pas organizasyonları seyredenleri büyüledi.

2006, 2007 ve 2008 doğumlu futbolculardan oluşan dört takımlı turnuva, Beyaz Takımın namaglûp şampiyon olmasıyla sonuçlandı.

Siyah takım centilmenlik ödülüne layık görülürken, en iyi kaleci 2008 doğumlu Muhammet, en iyi oyuncu da 2009 doğumlu Kerem seçildi. 2006 doğumlu Yücel attığı 33 gol ile gol kıralı unvanını kazanıp kupasını aldı. Ayrıca turnuvaya katılan tüm futbolcu adaylarına madalya dağıtıldı.

Belediye Başkanı Yunus Akgül, genç yeteneklerle tek tek tanışıp uzun süre sohbet etti.

Tören sonrası futbolcular başkanımızı çevreleyip, çocuk ve gençler için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmeleri duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu.

Başkan, “büyük turnuvalara katılımınızı sağlayıp büyük kulüplerin altyapı takımlarıyla müsabaka yapmanız için gerekeni yapacağız. İnşallah içinizden yıldız futbolcular çıkacak, profesyonel liglerde top oynayanlarınız olacak. Bu gurur da bizlere yetecek!” dedi.

Turnuva sonrasında, haftaya mini miniklerin top koşturacağı yeni bir turnuvanın yapılacağının müjdesi de verildi.

Öyle görünüyor ki güzel Abana’mız, yakın gelecekte bölgenin spor merkezi olacak. Buna aday olduğunu, geçen bir buçuk yıllık süreçte ispatladı.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz