reklam

VIP araç ve karavan sektöründe Abana imzası

Uzun yıllar İstanbul’da oto dizayn firmasında çalışıp emekli olduktan sonra yerleştiği memleketi Abana’da işini devam ettiren Abdullah Kara, özel araç ve karavan sektörüne “Abana” damgasını vurmayı başardı.

Yıllarca memleket hasretinin gölgesinde sürdürdüğü mesleğini ilçemizdeki sanayi sitesinde kurduğu iş yerinde devam ettiren Kara, özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde ön plana çıkan karavan turizmi için üretime geçti.

Abana sanayisindeki iş yerine sade bir şekilde teslim edilen aracın modern bir yaşam alanı sunması için çalışma yürüten Kara, tüm detaylarıyla hazırladığı projeyi teslim aşamasına getirdi.

Yaklaşık 10 aylık bir süre zarfında her bir ayrıntıyı karavana titizlikle uygulayan Abdullah usta, salonu, mutfağı, banyosu, yatak odası seçeneklerinin dışında her alanı kullanılabilir, özel elektrik ve aydınlatma düzenekleri, yenilenebilir enerji kaynakları ile aracı modern bir yaşam alanına dönüştürdü.

Tüm işçiliği Abana sanayisinde yapılan araç, test sürecinin tamamlanmasıyla yeni yollar ve maceralar için sahibine teslim edilecek.

 

 

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz