reklam

Abana’ya Bayan Başkan Adayı

İlçemiz esnaflarından Kafe işletmecisi Reşide Saka, Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Abana tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçen bu adaylık ilçede ilgi ile karşılandı.

Büyük bir cesaret örneği göstererek aday olan Reşide Saka’yı tebrik ederiz. Kendisi ve yakınları da olumlu yada olumsuz bir tepki aldığı gerçek.

Ancak Karadeniz’in modern yüzü Abana’da işinin zor olacağını bile bile aday olamsı takdire şayan.

Reşide Saka adaylığı ile ilgili yapılan ama dostane ama hasmane eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdiği görüldü.

Reşide Saka’nın Sosyal Medyadaki Hesabından Yaptığı Açıklama:

“” Anamı Harmason da çevirip,Reşide’de para Yok,etinden budundan bahsedip,pazarda çevirip,senin kız kazanamaz,oyları bölüyor,
100 oy 100 diye yüzsüzleşmeyin,yolda sağda solda sokakta arabayla yanına yanaşıp zaten kaybedecek ne gerek vardı diye canını sıkmayın.! Üzmeyin.!(Biliyor beni.kim ? Diyorum.! Ya beni düşünüyor yada sizi:))))

Evet Parasız çıktılar yola.!Çünkü Yok.!
Yüreklerini koydular.! Hiç alışık olmadığınız sevgiyi koydular.!Yıllardır Abana’da tek bir seçim kaybetmemiş ileri gelenleri mi ??

Birbirine karışmış hesap kitabın,intikamın,
kimin ne tarafta olduğu belli olmadığı CHP veya AKP yi mi ? Neyinizi bölecek ;))) Kolay mı az olmak,azınlık olmak,bağımsız olmak bu devirde.!Hele kadın olmak .!Ne kadar alırsa o kadar işte .! Çarpmaz,çıkarmaz.!

Bölmez ,bilmez bu hesap kitabı.!Bir arada onlar:)Bölünmez olan onu destekleyenler.!Bilmiyorlar mı ? Reşide Saka nın etini budunu..!Ama Bir arada, büst bütün,saf,ter temiz.! Tanıyorum çünkü:)1919 Samsun a çıkan Bandırma gibi ,fakir ,Pazar içinde, kendi dükkanın da yoğruluyor. Kendi için olmadığını biliyorum çünkü.!Helal olsun kadın sana.! Helal olsun size.!

Sonuç Ne olursa olsun şimdiden kazandınız.! Gönlüm sizinle..! Dünyayı güzellikler kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak herŞey.! Birlikte daha güçlüğüz:)))) “”

Reşide Makaracı Saka

Bağımsız Belediye Başkanı

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz