reklam
İlçemizde, sanayi bölgesinde iş adamı Ali Görsoy tarafından yaklaşık 1.600 metrekarelik kapalı alanda mobilya üretim fabrikasının kurulması için çalışma başlatıldı.
 
Yaklaşık bir yıl içerisinde fabrikanın kurulması için çalışmaların başlatılacağını belirten iş adamı Ali Görsoy,” Burada ahşap ve mobilya sektöründe her türlü modüler ve mobilyaların üretimini gerçekleştirip yurt ve yurt dışında pazara sunacağız. Hedefimiz kısa bir süre içerisinde fabrikamızın temelini atarak hizmete sokmak. İlk etapta 20 kişilik bir istihdam alanı oluşturacağız. Memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.
 
Belediye Başkanı Altan Erdoğan da ilçemize yapılacak her türlü yatırım ve yatırımcının destekçisi olduklarını belirterek;  Belediye olarak yatırım ve yatırımcının desteklenmesi konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da istihdama yönelik çalışmaların takipçisi ve destekçisi olacağız. İlçemizde kurulacak mobilya üretim fabrikası ile sanayi bölgemiz önemli bir hareketlilik kazanacak.” değerlendirmesinde bulunarak yatırımın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz