reklam

ARAKAN’A YENİ SU KUYULARI

Sırf Rabbim Allah dedikleri için; Arakan’ lı din kardeşlerimizin durumlarını her görüşte içim parçalanıyor ve bir yandan da kendime kızıyordum. Onlar işkencelere, ölümlere, sürgünlere maruz kalırken baraka bile sayılamayacak yerler de aç susuz yaşamaya çalışırken ben onlar için ne yapabildim diye…

 

Evde 1 saat su kesilse ne kadar zorluk çekiyoruz, hatta bir gün gelmese hayat durur. Alışık değilimdir suyun yokluğuna. Musluğu açtığım zaman hemen gelmeli. En fazla bir gün susuz kalmışımdır, o da ramazanda. Ben ne bilirim suyun kıymetini bir Arakan ’lı kadar!

Bu düşünceler içindeyken cüzi bir destek yapmayı niyetlenirken bir anda kuyu projesi fikri gelişti.3 gün gibi kısa bir süre içinde esnafından memuruna, emeklisinden ev hanımına her kesimin desteği ile sevgimizin ve vefamızın ufak bir nişanesi olarak Hz. Muhammed(Sav) adına su kuyumuzu açmış olduk. Bir kez daha Rabbime hamd olsun ve hayırlı bir işe destek veren herkesten Rabbim tekrar razı olsun.

Bu vesile ile 3 adet daha su kuyusu açmaya niyet ettik. İki su kuyusunu alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (Sav) ismine, diğerini ise hayırlı işlerde ve iyilikte hep öncülerden olan rahmetli başkanımız Rıdvan Oyar ‘ın ismini taşıyacaktır.

Bu ay sonunda açmayı planladığımız kuyulardan her birinin maliyeti 2900 lira olup, katkı da bulunabileçeğiniz gibi; bireysel veya ailesi adına yaptırmak isteyenler de irtibata geçebilir. Ayrıca aşağıdaki hesaba havale/eft yapabilirsiniz.

Rabbim nefsimize zerre pay çıkartmadan bu hayrı yapmayı, yaptırmayı, hayra vesile olup Rızasını kazanmayı nasip etsin. Maddi manevi destek veren, hayrın yayılmasına vesile olan herkesten Rabbim razı olsun.

Selam ve dua ile…

Tansel Korkut

İrtibat : 564 11 65

Hesap No: Abana ziraat bankası

Tr 7200 0100 0738 2701 5916 5010

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz