reklam

İlçemiz İl Genel Meclis Üyesi Celal Şen geçtiğimiz yıl yapılan Mahalli seçimlerde Ak partiden il genel meclis üyesi olarak seçilmişti.

Geride kalan bir yıl içerisinde Celal Şen yaptığı çalışmalarla ilgili Abana Habere açıklamalarda bulundu.

Göreve seçildiği ilk yılında İl Genel Meclisinde yapılan komisyon seçimlerinde İl Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığını belirten Celal Şen ; tüm il genelinde Özel İdare müdürlüklerinin denetimlerini yaptıklarını söyledi.

İlçe Özel İdare Encümenin de tabi üyesi olan Celal Şen; ilçede bulunan Beş Evlerin yıkılarak yerine otel yapılması için önerge verdiğini ve kabul edilen önerge sonrası Beş evlerin yıkılarak yerine İl Özel İdaresince tesis yapılması için çalışmaları takip edeceğini belirtti.

Cemiyetçi kişiliği ile tanınan ve İstanbul’daki Abana Çevre Köyleri Derneğinin de kurucu Başkanlığını yapmış olan Celal Şen’in girişimleriyle, İstanbul’da yaşayan İş adamları ile  Belediyenin organizesi ile Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı düzenlenmesi çalışmasında bulunan Celal Şen; aynı organizosyonu Dernek Yönetimi ile birlikte İstanbul’da tekrarlayarak iş adamları iş adamları ile kaynaşılmasına yardımcı oldu.

İstanbul’daki bu çalışmaların neticesinde sağlanan kaynaklarla Abana belediyesinin Ramazan boyunca yaklaşık 350  kişiye iftar yemeği verildi.

15 Mayıs 2020 Cuma günü Kastamonu İl Genel Meclisinde yapılan komisyon seçimlerinde Çevre Sağlık Komisyonu başkanlığına seçildiğini belirten Celal Şen; Abana’nın ve köylerinin her türlü çalışmalarında bulunacağını belirten Celal Şen, İlçe Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’la uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Yılların bilgi ve tecrübe birikimde olan bir kişi olduğunu belirten Celal Şen şimdi açıklamak istemediği birçok fikir ve önerilerinin olduğunu bunu da zaman içerisinde kamuoyuna paylaşarak gerçekleşmesi için çalışacağını belirtti.

Abana köylerimize harcanmak üzere 2020 yılı içerisinde 265 Bin TL ödenek ayrıldığını belirten Celal Şen; grup yollarının tamiratının yanı sıra; Yakabaşı, Göynükler, Denizbükü, Çampınar ve Akçam  Köylerinin mahalle yollarının parke ve beton kaplama faaliyetlerinin yapılacağını diğer köylerimizin mahalle yollarının da gereken yerlerine malzemeli bakım yapılacağını söyledi.

Ayrıca bazı köylerimizin de su depolarının bakım ve onarımlarının da programa alındığını belirten Celal Şen; köylerimizin görev alanların giren her türlü ihtiyaçlarının kendilerine iletilmesini istedi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz