reklam

Judocular Ankara’da Kamp Yapıyor

Çalıştırıcılığını Durukan karabudak’ın yaptığı Abana Gençlerbirliği Judo takımı 9 Şubatta Denizlide yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar.

11 Sporcu ve 2 çalıştırıcı ile birlikte Ankara’da kampta olan Abana Gençlerbirliği Judo takımı; Denizli’deki Şampiyonaya çeşitli yarışmalarda dereceye giren diğer 9  Judo takımı ile birlikte milli takım seçilmek için mücadele edeceği bildirildi.

Ankara 19 Mayıs Kapalı Spor salonu ve Eryaman Kapalı spor salonunda kapmta bulunan Abana Judo Takımında; Ensar Oyar, Rumeysa Kaynar, Busenur Düzce, Ömer Faruk Arslan, Olcay Demirci, Hakan Karabudak ve Yasin Kalaycı yer alıyor.

Antrenör olarak da Durukan Karabudak ve Hasan Karabudak yer alıyor.

Ayrıca, Türkiyenin önemli judo hocalarından Murat Gemalmaz, Yavuz Yolcu, Atilla Öztük, Musa Yılmaz, İbrahim Küçük, Hakan Özden kapm esnasında Abana judo sporcualrına teknik ve taktiksel yönden yardımcı olarak gelişmelerine yardımcı oldukları belirtildi.

Takım sorumlusu Durkan Karabudak “” Abana Gençlerbirliği Judo takımı olarak bir çok başarımız var. Sporcularımız çok başarılı. 9 Şubattaki Türkiye Gençler Şampiyonasında da derece alacağımıza inanıyoruz. Bizlere her zaman yardımcı olan Altan Erdoğan şahsında Abana Belediyesine ve bu kampımıza maddi destek vererek bizlere moral veren Seda Oyar hanımefendiye teşekkür ederim “”
dedi.

Abana Gençlerbirliği Judo takımı 4 Şubata kadar Anakara da yapacağı kamp sonrası ilçemize geri döndükten sonra Denizli’ye gideceği öğrenildi.

Ankara’da yaşayan Abanalı hemşerilerimizi sporcularımızı ziyaret ettiklerini görmek isteriz.

İletişim Tel :  Durukan karabudak : 0530 095 70 81

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz