reklam

Abana’nın geleceği için büyük önem taşıyan “Sahil Tahkimatı Projesi”nde birinci mendireğin ilk blokları denize indirildi.

Mendirekler için blok üretimi ve stoklarının yapım çalışmaları için yeterli seviyeye ulaşmasıyla denizdeki işlemlere geçildi. Geçen süre içerisinde “yapılmaz, yapılamaz, tamamlanamaz.” gibi çeşitli yorumlarda bulunulan projenin uygulanmasına Harmason mevkisinden başlandı.

Abana için tarihi bir günü yaşadığımız bugünde Belediye Başkanı Yunus Akgül, Belediye personellleri ile firma çalışanları blokların denize yerleştirilmesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Abana’ya verdiği her bir sözün tek tek yerine getirileceğinin müjdesini veren Başkan Yunus Akgül, “Bugün, Abana geleceği açısından önemli bir dönüm noktasında. Allah’ın izniyle başlanmış iş, bitirilmiş demektir. Birinci mendireğin yapımı yaklaşık bir 10-15 gün sürecek. Bu sırada ise aynı bölgede diğer iki mendireğin de alt yapısı hazırlanıyor. Yıl içerisinde en az üç mendireğin yapım çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor. Abana’mıza verdiğimiz her sözün arkasındayız, takipçisiyiz. Sahil projesi de bunlardan biriydi. İlçemiz için hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Proje çerçevesinde 50 metre genişliğinde, 50 metre aralıklarla toplam 20 adet mendirek denizle buluşturulacak.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz