reklam

Değerli Abana Haber Takipçileri;

Sitemizin bu köşesinde İlçemizdeki çeşitli konularda; gerek siyasi, gerek toplumu ilgilendiren olumlu olumsuz olayları değerlendirmeye çalışacağım.

İnanın yazacak o kadar çok konu varki. Nereden başlıyacağıma karar veremedim. Gazetedeki yazıma gösterilen ilgi beni internete de yazmaya teşvik etti.

Gelecek yazım Abana’da İnşaat Sektörü ile ilgili olacak. Canlanan İnşaat Sektörü Abana’Ya ne katıyor. Daire fiyatları nasıl oluşuyor. Alt yapı yeterlimi. Buna benzer konularda görüşlerimi aktarcağım
SİYASET ISINIYOR

                Abana, önümüzdeki günlerde önemli siyasi hareketlere gebe. Mahalli seçimler yaklaşırken Partiler aday adayı arama çalışmalarını ve adaylarda kendi çalışmalarını başlattıkları görülüyor.

                Adaylık için ilk çalışmayı Merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’ın eşi Seda Oyar Ak Partiden aday adayı olduğunu açıklayarak  başlattı. Başkanı olduğu GİKADER vasıtasıyla çeşitli sosyal aktivitelere destek veren Seda Oyar oldukça azimli görülüyor.

                Kısa zamanda gayreti ve kararlılığı ile göz dolduran mevcut Belediye Başkanı Altan Erdoğan’ın da aday adayı olabileceği tahmin ediliyor.

                Eski Belediye Başkanı Şevket Yazkan’ın da Ak Partiden aday adayı olmak istediği ve bu konuda ilçeye gelerek nabız yokladığı görüldü.

                En ilginç gelişme CHP’ de yaşanıyor. Fabrikanın eski müdürlerinden işadamı Erfain Tekin’e adaylık teklifi götüren CHP, kendi içinden yetişen Gökhan Abana’ya mesafeli gibi.

                Aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Gökhan Abana, sık sık Abana’ya gelerek kendini ifade etmeye çalışıyor. Gökhan Abana’yı Abana’ya hizmet etme heyecanı ve gayreti içinde gördüm.

MHP ve İyi Partide henüz bir kıpırdanma yok. Ama İyi partide süpriz bir kaç isim konuşuluyor. Şimdilik bu kadarını belirteyim. ( Herkes 24 Haziran seçimlerini bekliyor )

Adaylık konusu Genel Seçimlerden sonra daha çok Abana gündemini meşgul edecek.

 Metin Şentürk

Not : Bu yazım internette yayınlanmadan önce Gazete de yayınlandığı için yazıda adı geçen Şevket Yazkan kendisi ile ilgili bir açıklama göndermiştir ve yayınlanmıştır.  Okurlarımızın bu ayrıntıya dikkat etmelerini rica ederim. “

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz