reklam

Yöremizde şu anda en fazla  istihdam yaratan firma konumunda olan Bozkurt ilçesinde Yıldız Tekstili ziyaret ettik.

İşletme sahibi Yusuf Yıldız, fabrikayı gezdirerek üretimi ve ticari geçmişinden bilgiler verdi.

Sıcakkanlılığı ve güleryüzü ile bizi misafir eden Yusuf Yıldız ve Yıldız Tekstili Tanıyalım:

İnebolu’lu 1971 Doğumlu. Öğrencilik yıllarında 1977 Yılında çırak olarak Tekstil Sektörüne giren Yusuf Yıldız, 1983 yılından 1986 yılına kadar akrabaları olan İkinci Bahar Firmasında tecrübe edindi.

1986 yılında, Biraderi ve şimdiki ortağı Veysel Yıldız ile birlikte 6 makine ile kendi işlerini kurarak sektörde yer edindiler.

Yusuf Yıldız; Yıldız Tekstil olarak 2015 yılında hem memleketlerine hizmet hem de işlerini büyütmek için Bozkurt’taki Uğur Tekstili 32 çalışanı ile birlikte devralarak ticari hayatlarına devam etme kararı aldıklarını belirtti.

Ülkemizin önemli markalarından KOTON’ a üretim yaptıklarını belirten Yusuf Yıldız;  iş potansiyelinin artması üzerine iş yerini büyüterek çalışan sayısını şu anda 100’e çıkarttıklarını söyledi.

Yusuf Yıldız; Devletin yatırımcılara sağladığı haklardan yararlanarak tüm çalışanlarını sigorta kapsamında çalıştırdıklarını belirtti

Sanayi bölgesindeki atölyenin ek bölümlerinin tamamlanması ile birlikte çalışan sayısını 150’ye yükselteceklerini belirten Yusuf Yıldız; Bozkurt ve Abana’nın yanı sıra İnebolu’dan da çalışanlarının olduğunu belirtti.

Yusuf Yıldız;  “” Fiziki İş yerimizin büyümesine yardımcı olan Bozkurt Belediye Başkanı Sayın Bozkurt Ekeş’e çok teşekkür ediyoruz “” dedi.

Abana Haber olarak bu değerli yatırımcıyı tebrik eder, faaliyetlerinde başarılar dileriz.

02

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz