reklam
Ak Parti Tanıtım Toplantısı Yapıldı
 
 
Seçimlere sayılı günler kala partiler aday tanıtım toplantılarını yapmaya başladı. 9 Mart Cumartesi günü Ak Parti seçimlerde yarışacak adaylarını tanıtmak üzere bir program düzenledi.
 
Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, eski Gençlik spor genel müdürü Mehmet Atalay başta olmak üzere civar ilçelerin adayları ve ilçe başkanlarının da katıldığı aday tanıtım programında pazar yerinde oluşturulan meydan dinleyeciler tarafından dolduruldu.
 
Programda ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Murat Baş konuşma yaptı. Mevcut Belediye Başkanı Altan Erdoğan, İl Başkanı Doğan Ünlü, Milletvekili Metin  Çelik, Mehmet Atalay’ın da konuşmalarından sonra Başkan Adayı Yunus Akgül; kendini tanıtıcı bir konuşmanın ardından yapacakları projeleri açıkladı.
 
Yunus Akgül özetle; hazırlanan büyük projelerin Abana Belediyesinin bütçesiyle yapılmasının mümkün olamayacağı, bunun için Ankara’nın desteğinin önemli olduğunu, kendisinin de Ankara’daki çevresiyle bu konularda avantajlı olduğunu belirtti.
 
Konuşmacıların tümü, merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’ı hayırla ve minnetle yad ederek ona olan sevgilerini gösterdiler.
 
Yunus Akgül’Ün konuşmasının ardından, Belediye Meclisi Üyesi ile İl Genel Meclisi Adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.
 
Programının sonunda adet olduğu üzere katılımcılara etli pilav ikram edildi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz