reklam
Yunus Akgül’e Devlet Desteği
 
Abana bugün hareketli bir gün daha yaşadı.
Maliye Bakan Yardımcısı Evrenye Damadı Dr. Nureddin Nebati ve İşadamı Remzi Gür, Abana’ya gelerek Yunus Akgül’e destek ziyaretinde bulundular.
Ak Parti İlçe Teşkilatı bu nedenle Çarşı içerisindeki Seçim Bürosunun önünde bir program düzenledi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Baş’ın sunumu ve açış konuşmasıyla başlayan programda İl Başkanı Doğan Ünlü ve Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati birer konuşma yaptılar.
 
 
20; Evrenye damadı olmsı nedeniyle yaz aylarında sık sık geldiğini belirterek yöremizin güzelliğinden bahsetti. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Akgül’ün bir çok proje hazırladığını, bunlardan kendisine bahsettiğini ve ilk olarak pojesi devam eden Sahil Tahkimat Projesi için  5 milyon olan ödeneğin 10 Milyon TL çıkartıldığını bunun da uygulanacak projenin yaklaşık %60 ‘ının bitirilmiş olacağını söyledi.
 
Bilindiği üzere Sahil Tahkimat Projesine yükleniciden kaynaklanan sıkıntıdan dolayı ara verilmişti.
 
Bakan Yardımcısı Nebati ve İşadamı Remzi Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak Yunus Akgül’e destek istediler.
 
Bakan Yardımcısı Nebati ve Remzi Gür onuruna Abana Tatilya’da akşam yemeği verildi. Geceyi Abana’da geçirecek olan Bakan Yardımcısı ve Remzi Gür’Ün yarın sabah ilçemziden ayrılacakları belirtildi.
 
Yunus Akgül; “” Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Nureddin NEBATİ ve Kastamonumuz’un gururu kıymetli işadamı Remzi GÜR ağabeyimiz bugün Abana’da bizimleydi. Birlikte hemşehrilerimizle buluştuk, esnafımızı ziyaret ettik, dertleştik, gönül köprülerini daha da sağlamlaştırdık. Destekleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”” dedi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz