reklam

Yunus Akgül’e Destek Ziyareti

( TMF ) Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Spor Toto Teşkilat eski Başkanı Bekir Yunus Uçar, Abana Belediye Başkan Adayı Yunus Akgül’e Ziyarette bulundu.
 
Beraberinde TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile birlikte ilçemize gelerek Yunus Akgül’ başarı dileklerinde bulunan Bekir Yunus Uçar daha önceki yıllarda da Rahmetli Başkan Rıdvan Oyar’ın ilk döneminde ilçemize gelmişti.
 
Belediye Başkan Adayı Yunus Akgül “”  Bekir Yunus Uçar, Başarılı bir yönetici, vefalı bir dost, can kardeşimdir benim. Biz onunla 25 yıldan fazladır, Türk gençliği ve sporu için el ele, kol kola, omuz omuza çalıştık, sırt sırta verip tüm zorlukların üstesinden geldik. Biliyoruz ki; makam ve mevkiler geçici, dostluklardır baki kalan… Kendisi bu kutlu davanın hakiki bir neferi, iyi bir Abana dostu olarak, TMF asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile birlikte Abana’ya ziyaretimize geldi, yine varlığıyla destek verdi bize… Biz de kendilerini Abana Belediye Başkanımız sayın Altan Erdoğan, İlçe Başkanımız sayın Murat Baş ve Abanalı dostlarla ağırladık.
Bu vesileyle, TFF eski Başkanı Abanalı Hasan Doğan ağabeyimizi rahmet ve özlemle anıyor, arıyorum. Kendisi, sadece resimlerde değil,dualarımızda ve anılarımızda her zaman yaşamaya devam edecektir. Misafirimizin ağırlanmasında yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim “” dedi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz