Anket Sırası İstanbul'daki Dernekte

Hangi Başkan Daha Başarılı

 

Anket sırası İstanbul'da. İstanbul'da faaliyet gösteren Abana ve Çevre Köyleri Derneği kurulduğundan bu yana görev yapan Başkanlari hem hatirlama adına hem de İstanbul'daki hemşrilerimizi harekete geçrimek adına bu anketi düzenlemeyi uygun gördük.

 

Adaylarımiz:

 

Celal Şen. Abana Göynükler Köyünden. Derneğin Kurucu Başkanı. uzun süre Başkan olarak görev yaptı. Halen İstanbul'da yaşiyor.

 

Mehmet Kara. Abana Yeşilyuva Köyünden. Celal Şen'den sonra ittifakla Başkan seçildi. Halen Ticaretle meşgul ve İstanbul'da yaşiyor.

 

Hüseyin Öztürk. Abana Elmaçukuru Köyünden. Uzun yıllardan beri muhtar. İstanbul'da sosyal faaliyetlerde en etkin isimlerden biri. Bir dönem Başkanlık yaptı.

 

Adnan Yorgancı. Abana Hacıveli Mahallesinden. Genç yaşta işhayatina atilarak kendi işini kurdu. Hüseyin Öztürk'ten sonra ittifakla Başkan seçildi. ikinci dönem için mehmet Kara ile yarişti.

 
 
 
Celal Şen
 
 
 
 
Hüseyin öztürk
 
 
 
Mehmet Kara
 
 
 
Adnan Yorgancı
 
 
 
 
 
 
 

Loading