reklam

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK EKO-TURİZM TESİSİ

“110 dönümlük geniş bir alan üzerine kurulu 270 yataklı ekolojik platonun felsefesi, doğa turizmi ve ekolojik yaşam. Arazinin yüzde 80’inde birbirinden 3 dönüm uzaklıkta evlerin yanı sıra farklı giriş çıkışlara sahip alanlarda karavan ve çadır için güvenli tesisler gerçekleştirilmesi planlanıyor. Muhteşem deniz manzarası eşliğinde, tekne ile balık tutmaya gitmek, atlı safari, macera parkı ve Hobbit evleri, özellikle çocukların doğa ile buluşması için iyi bir fırsat sunuyor.

Ekolojik platoda yerel üreticileri de destekleyecek bir anlayışla kurulacak olan köy pazarında ise hem organik ürünleri ve yöresel lezzetleri tadabileceğiniz hem de dostlar için sağlıklı ürünler satın alıp yanınızda götürebileceğiniz bir tatil hazırlanıyor. Katkı içeren gıdalar ve konserve ürünlerden uzak durularak odun fırınlarında pişen ekmekler ve titiz bir sertifikasyon süreci ile kurulan organik pazar, özellikle çocukları ile tatil yapan ailelerin içini ferahlatacak. Hobi bahçelerinde ineklerden süt sağmayı ve meyve toplamayı öğrenen çocukların, gelecekte doğaya sahip çıkacaklarını düşünmek yanlış olmaz.

                

Ayrıca bu sessiz tesis, kitap okumak, yoga ya da sanatla ilgilenmek isteyenlere de derinleşme fırsatı sunuyor. Şu bir gerçek ki, giderek her kararımızı, “Sosyal medya profilimizde nasıl görüneceğine” bakarak vermeye başladık. Deneyimli rehberler eşliğinde dağ yürüyüşlerinin (trekking) adresi olan Hacı Veli Kanyonu ve Quiet Abana’nın inşa edileceği arazi, doğanın tadını çıkartırken şehirdeki dostlarla paylaşmak için başka yerde bulamayacağınız nefis kareler de sunuyor.

Buraya âşık olmak için ürkek bir ceylan, patikanın kenarında beliren ve insana kendini bir masalın içindeymiş gibi hissettiren renk renk mantarlar, daha önce varlığından bile haberdar olmadığınız bir kuş türü yeterli olabilir. Şüphesiz ki doğa aşkı ile başlatılan Quiet Abana projesi de aktivite seçenekleri, kamp ateşinde çekilip dostlara gönderilen dinlendirici videolar ve tesisin içinde kurulan organik pazardan hediye götürülen ev yapımı organik reçel kavanozları ile “İyi ki hayattayım” dedirtecek bir seçim olacak.

Orman içinde sessizliğin tadını çıkartma şansını sunan büyük projede kurumsal ihtiyaçlar da unutulmadı. Şirketler, spor kulüpleri ya da tüm dünyada büyük ilgi gören iyi yaşam (wellness) konseptli buluşmalarda kullanılmak üzere inşa edilen çok amaçlı salonlar, ferah bungolavlar ve 270 yataklı ekolojik tesisin, 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Çadır ve karavan tutkunlarına da hitap edecek olan Quiet Abana’nın deneyimli rehberler, pedagoglar ve ekolojik üreticilerin deneyimi ile şekillenecek hizmet kadrosunu ve çevre düzenlemelerini bitirerek hizmet sunmayı hedeflediği tarih ise 2023, Pandemi sürecinde tüm dünyada yaşanan olumsuzluklara rağmen yatırıma devam eden ASÜER Yönetimi, Quiet Abana projesini Büyük Millet Meclisimizin 100. yılında kamuoyuna duyururken, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’te Kastamonu’nun ve Türkiye’nin en büyük ekolojik turizm tesisini konuklara açmayı hedefliyor” açıklamalarına yer verildi.

4 TİP ODA SEÇENEĞİ VAR

Standart Oda , Oda kahvaltı olarak hizmet karşılığı , 1 gecelik fiyat ,1.500.- TL , erken rezervasyon fırsatı ile indirimli fiyatı ise , 1.350.- TL’ye geliyor. Superior Oda , Oda kahvaltı olarak hizmet karşılığı , 1 gecelik fiyat ,1.750.- TL , erken rezervasyon fırsatı ile indirimli fiyatı ise , 1.575.- TL’ye geliyor. Glamping Oda , Oda kahvaltı olarak hizmet karşılığı , 1 gecelik fiyat ,2.500.- TL , erken rezervasyon fırsatı ile indirimli fiyatı ise , 2.250.- TL’ye geliyor. Deluxe Suit Oda , Oda kahvaltı olarak hizmet karşılığı , 1 gecelik fiyat ,4.500.- TL , erken rezervasyon fırsatı ile indirimli fiyatı ise , 4.050.- TL’ye geliyor.

 

Glamping Oda

TESİS BİLGİLERİ

Denize 700 m. cephesi • Sahile 51 m. yükseklikten panoramik manzara • 100 dönüm arazi içerisin de kanyonların, çam ormanlarının içinden geçen yürüyüş yolları. • Odun ateşinde, kara kazanlarda pişen yemekler. • Hacı Veli kayalıkları ve 11 km’lik Abana sahilini izleyerek ulaşım sağlayacağınız bir yol haritası • Biz de oda seçimi yok, her yer manzara.

 

Ulaşım •

Kastamonu Merkez: 128 km • Ankara :349 km • Sinop:123 km • Amasra :198 km • İstanbul :602 km • Sinop Havalimanı: 120 km

Oda Sayıları •

Standart oda: 3

  • Superior oda :1
  • Deluxe süit oda: 2
  • Glamping : 15 (3 Glamping Balayı konseptli )

 

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz