reklam

Trafik güvenliği bi hareketine bakar!
İçişleri Bakanlığı’nın trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatmış olduğu ülke genelinde devam eden, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetleri ile trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması ve vatandaşların trafik farkındalığının arttırılması amacıyla “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganı ile düzenlediği kampanya kapsamında bugün emniyet kemeri denetimleri yapıldı.
Abana Kaymakamı Sayın Tuğçe Yılmaz, jandarma ve polis uygulama noktasını ziyaret ederek, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunarak “İsteğimiz hiçbir kimsenin saçının teline dahi zarar gelmemesi, kazaların hiç olmaması ama kaza olunca da emniyet kemerini kullandığımızda %60 yaralanma oranını düşürdüğünü görüyoruz. Bu açıdan da tüm sürücülerin de kampanyaya destek vermelerini istiyorum” dedi.

Emniyet kemeri kullanımının artırılmasını amaçlayan kampanya kapsamında denetimler tüm hızıyla devam edeceğini söyleyen Kaymakam Yılmaz, kurallara uyan sürücülere teşekkür etti.
Uygulamada noktasında; İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ömer Sadık Uğur ve İlçe Emniyet Amiri Ahmet Talha Özder de hazır bulundu.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz