reklam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN himayelerinde, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinasyonunda halk eğitimi merkezlerince açılan kurslarla yürütülen “Aile Okulu” projesi, İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile “Aile Okulu” projesinin hedef kitlesinin kapsamı genişletilerek köy ve mahalle muhtarlarını da kapsayacak şekilde uygulanmasına başlanıldı.
Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ATAK; “Eğitim öğretim süreçlerinde, aile okulu projesinin uygulanmasında işbirliği içerisinde olduğumuz bizlere her zaman destek olan köy ve mahalle muhtarlarımıza, eğitim öğretiminin bütün boyutlarında bizlere destek olan Sayın Kaymakamız Murat ATICI’ ya teşekkür ediyoruz” dedi.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet DEMİREZEN, Aile Okulu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muhtarlara yönelik Aile Okulu Eğitimi kursu eğitimi, proje öğretmeni Müge YEMELEK tarafından verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Aile Okulu Projesi” ile ülkemizde aile değerleri, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeye ilişkin yaklaşımlar, çevre ve iklim farkındalığı, trafik, ilk yardım başta olmak üzere çeşitli alanlarda ailelerin desteklenmesi hedeflendi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz