Gece Çekilen Video Eklendi
Bu Kez Poyraz Vurdu
Olumsuz hava şartları Abana’yı etkilemeye devam ediyor. Öğleden sonra başlayan yağış akşam saatlerinde rüzgarın da sert esmesiyle yazlıkçı evlerin ve pansiyonların bulunduğu mevkide belediyeyi önlem almaya zorladı. Mesut Yılmaz sokağını yaklaşık 30 cm suyla dolduğu görüldü. Dalgaların ötelediği sular Ümit Pansiyonun bahçesini tamamen kaplayarak alt katın suyla dolduğu tahmin ediliyor.
7 şubat gecesi Belediye Ekipleri Kepçe ve kato ile dalgaların taşıdığı kumları temizlemeye ve sahilde bulunan evlerin hasar görmesini engellemeye çalıştılar.
Kötü Hava şartları ile abanahaber
Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar’ın da bizzat yönlendirdiği çalışmalar gece boyu sürdü. Fen işleri Müdürü Celal Kaya ile birlikte Belediye ekipleri Festival alanından gelmeye başlayan deniz sularını önlemek için gece boyu çalışmaları sürdürdüler.
Rüzgarın şiddetinin kuvvetli olduğu ve her zamanki gibi havanın lodos olmadığı ve poyrazdan sert rüzgarın estiği görüldü.
Bedaş ekiplerinin de olası arızalara müdahele etmek üzere Belediye ekipleri ile koordine halinde oldukları görüldü.







![]()














