reklam

Salona CHP’nin kampanya sloganı “İşimiz gücümüz Türkiye”, “Gücümüzü milletimizden güvenimizi yaptığımız işten alıyoruz” pankartları asıldı. Toplantıya CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, CHP İl Başkanı İlke Karabacak, CHP Belediye Başkan Adayı Haşan Baltacı ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı tanıtım toplantısı Arena Spor Salonu nda gerçekleştirildi.

Hasan Baltacı’dan değerlendirme

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, “Kastamonu’muzun ve vatandaşlarımızın mutluluğu, refahı ve haysiyeti her şeyin önünde olacak” dedi.

Hasan Baltacı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Biz Ankara’da edindiğimiz tecrübemizi, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarından miras aldığı değerleri, aklın, bilimin ve istişarenin imkânlarıyla birleştirerek Kastamonu’muzu yönetmeye hazırız. Genç, dinamik, liyakatli kadrolarımızla şehrimizi dirençli ve konforlu kılmaya hazırız. Biz işinde başarılı kadrolarımızla halkçı belediyeciliği şehrimizle tanıştırmaya hazırız. Biz Kastamonu’muzu kalkınma belediyeciliğiyle dirençli ve güvenli, refah belediyeciliğiyle huzurlu ve konforlu, dayanışma belediyeciliğiyle adil ve yaşanabilir hale getirmeye hazırız, başarmaya kararlıyız. Kastamonu’muzun tarihine, kültürüne, dokusuna, ruhuna ve atalarımızın mirasına sahip çıkacağız. Var olanı koruyacak, tahrip olanı ihya edecek, kaybolanı bulup ortaya çıkaracağız. Kastamonu’muzun kaynaklarını halktan, imkânı olmayanlardan yana kullanacağız. Kastamonu biz göreve geldiğimiz de kadınlar, gençler, yaşlılar, emekliler, çocuklar için yaşanması zor değil, rahat ve huzurlu bir yer olacak. Kastamonu’da bir yerden bir yere gitmek, aydınlığa çıkacak caddelerinde sokaklarında güvenle ve rahatlıkla yürümek mümkün olacak. Kentimizin imkânlarını ve gelirlerini adil ve hakça bölüştüreceğiz. Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Kaynakların sınırsız olmadığı bilinciyle tasarrufa önem vereceğiz. Bütün bu belediyecilik hizmetlerimizin merkezine değer olarak hamiyeti, erdemi koyacağız. Kastamonu’muzun ve vatandaşlarımızın mutluluğu, refahı ve haysiyeti her şeyin önünde olacak. Bu anlayışı, halkçı belediyeciliği Kastamonu’da iktidara taşıyacağız.”

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz