reklam

Abana’da Halı Saha Ligi Düzenleniyor

İlçemiz gençlerinden Erman Köse ve Doğan Yorgancı’nın fikir babalığını yaptığı Halı Saha Ligi yakında başlıyor. 

Günler öncesinden hazırlıkları yapılan Halı Saha Liginin Geleneksel Hale getirilmesinin düşünüldüğü belirtildi. 

Abana Liginin düzenleyicilerinden Erman Köse, gazetemizi ziyaret ederek Lig hakkında bilgi verdi.

” İlçemizde güzel bir etkinlik olsun, çevre ilçelerle de kaynaşma olsun istedik. Lig hakkında çalışma yaptıktan sonra gerekli duyuruları yaptık. Eski Futbolcu abilerimizden Cengiz Korkut da Komite Sorumlusu olarak bizlere yardımcı olacak. Kapalı Halı Sahamız da tamamlanmak üzereydi. Komşu İlçelerimizden İnebolu’dan 2 Takım, Bozkurt’tan 4  Takım ve Abana’dan da 4 Takım olmak üzere 10 Takım müracaat etti. Kuralları kendilerine bildirdik. İnstagram sayfamızdan da gelişmeleri bildiriyoruz.Halı Saha’nın resmi prosüdürünün tamamlanmasından sonra lige başlayacağız   dedi.

Erman Köse; ” 10 Takım lig usulü 9 hafta maç oynanacak. İlk 4 Takım play off ‘a kalacak ve Şampiyon o maçlardan sonra belli olacak. ” dedi. 

    1. Olan Takıma 10.000 TL 2. Olan Takıma da 5.000 TL Ödül verileceğini belirten Erman Köse, ligin geleneksel hale getirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

    Erman Köse, Bu organizasyona destek veren ” Adnan Yorgancı, Yakubun Yeri ( Yakup Kaba )  Tebessüm Kafe, Sistem İnşaat, Emek Ekmek Fırını, Mert Uçar, Şen Tücaret, Öztürk Mobilya, Demirtaş Yapı Market, İsfendiyar Mühendislik, Koç Kardeşler Ekmek Fırını, KRM STONE ( Kerek Yazkan ) Abana İletişim, Erol Ticaret, Öcallar Yapı Tesisat, Albatros Tatil Köyü, Çelik Oto Yıkama, Cingöz Su Ürünleri, Yeşilyuva Ocakbaşı, Sedat Yangöz, Dıbıç Nakliyat’a teşekkür etti. 

İlçemiz sosyal hayatına renk katacak olan bu organizasyonun centilmenlik içerisinde geçmesini temenni eder, tüm takımlarımıza başarılar dileriz. 

   

 

 

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz