reklam

KASTAMONU’ LULAR, TEMSİLDE ADALET İSTİYOR

” Kastamonulular İstanbul’da temsildeki yerimiz “ adlı Çalıştay toplantısında eksik olunan alanlardan nasıl çıkarız konusunda istişare edilerek düşünce ve fikirler aktarıldı.

Çalıştay adına söz alan Kasder Genel Sekreteri Cemal Şenol’un, tespit edilen eksikliklerin anekdotlarını katılımcılara sinevizyondan aktardığı Toplantıda katılımcılara mikrofon uzatarak konuşma fırsatı verildi.

Konuşmacıların önerileri ve tavsiyeleri  kayıt altına alındığı toplantıda;  söz alan her konuşmacı bu tür istişare toplantılarının sürekli olarak yapılmasını önerirken, geç kalınmış bir Çalıştay olduğunu dile getirdiler.

Hafta içi olmasına rağmen  Sivil toplum başkan ve yöneticileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası ve halkın Çalıştaya ilgisinin yoğun olduğu belirtildi.

İlki birinci bölgede yapılan toplantının ikinci bölge ve üçüncü bölgede de yapılmasına dair talepler fazla olduğu açıklandı.

569 bin sessiz çoğunluğun ortak sesinin dile getirildiği Çalıştayda;  Kastamonuluların İstanbul da temsilde Adalet istediği, Siyasi partilerden temsil noktasında icraata geçilmesi istenilerek,  Ortak ses;  yeter artık, yeter artık diye çığlığa dönüştüğü görüldü.

Bu tür Çalıştayların farklı farklı bölgelerde yapılmasıyla Kastamonu halkının bilinçli ve sorgulayan seçmen profiline geçilmesinin sağlanacağı belirtilerek, Çalıştayın sonuç bildirgesini merak edenler açısından ise ikinci ve üçüncü toplantı sonrası kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisi verildi.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz