Trafikçiler işi Sıkı Tutuyor
Köşe Başlarına Plastik Babalar Kondu
İlçe Trafik Komisyonu özellikle yaz aylarında çarşı içinde trafik sıkışıklığı için çeşitli önlemler almaya başladı. Bunlardan biri de eski balıkhane diye bilinen Refik Yorgancı’nın dükkanının önü ve köşesi ile Soner Yazıhanesinin köşesine park yapmayı önleyici plastik uyarıcı aparatlar monte edildi.
Trafik Polisi şimdiden Çarşı içinde ve Hilmi Uran caddesinin Banka kavşaına kadar olana araba park yaptırmamaya çalışıyor.
Amaçlarının trafik cezası kesmek olmadığını belirten İlçe trafikçileri, bu tür caydırıcı önlemlerle park yapılmasını engellemek. Ceza uygulması son çaremiz, diye konuştular.
İlçe Trafikçileri ile Karayollarının yetkililerinin bugün yerleştikleri uyarıcı aparatlar bakalım çözüm olacakmı.?





![]()













