Muammer Çelik Milletvekili Adaylığı için istifa Ettiğini Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi Bozkurt İlçe Başkanı Muammer Avni Tiryaki Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Tiryaki istifa nedenini; “2011 yılında yapılacak 24. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olacakların istifa etmeleri gerekiyordu, aday adayı olacağım için istifa ettim. Beş kongre yaparak 13 yıldır sürdürmüş olduğum İlçe başkanlığı görevini bana layık gören Bozkurt Milliyetçi Hareket Partisi Delegelerine, Partinin Kadın Kollarına, bilhassa yönetimimde görev alan arkadaslarıma, bizleri her seçimde yalnız bırakmayan Gençlerimize, Bozkurtlu Hemsehrilerimize Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.”sözleri ile açıkladı.
Muammer Avni Tiryaki, 1949 Bozkurt Doğumlu ve 2 çocuk babası. Devlet memurlugundan emekli olduktan sonra Hilal Kerestecilik işletmesini kurdu. 1998 yılından buyana da Bozkurt İlçe Başkanı olarak görev yaptı.
Mumammer Tiryaki’ye Başarılar Dileriz.
![]()











