reklam
     CHP Abana ilçe yönetimi, 24 Mart 2024 pazar günü açılışı yapılan Millet Bahçesi törenini Tarım ve Orman Bakan yardımcısının yaptığı konuşmayı proetesto ederek  ayrıldı.
    Konu ile ilgili olarak CHP Abana ilçe başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı Basın Açıklamasında;
ABANA BELEDİYESİ MİLLET BAHÇESİ AÇILIŞ TÖRENİYLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMAMIZ;
24 Mart 2024 Pazar günü DAVETLİ olarak katıldığımız Abana Belediyesi Millet Bahçesi açılış törenini protesto ederek ayrılmak zorunda kaldık.Tepkimizin sebebini sizlerle paylaşmak istiyoruz:
Öncelikle projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Sn.Yunus Akgül’e ve büyük emek sarfeden belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.
Bir ilçeye bir hizmet yapılıyorsa ,bu hizmet ,bütün ilçe halkı için yapılmış demektir.Hizmetin veya yatırımın, seçmeni ya da partisi olmaz. Tören sırasında Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakan yardımcısının yaptığı konuşma diğer partilerin seçmenine ve adaylarına maalesef saygısızlık içermiştir.
Kendini devlet yerine koyan iktidar anlayışının ve yanlış bürokratik tavrın tezahürünü bir kere daha yaşamış olduk.Sonrasında konunun muhataplarına rahatsızlığımızı dile getirdik ve halkımıza soruyoruz;
Abana Belediyesi Millet Bahçesi sadece Ak partililer için mi yapılmıştır?
Bu açılış töreni Ak parti belediye başkan adayı reklamı ve propagandası için mi düzenlenmiştir.?
Bütün halkımızın davet edildiği bir törende seçim propagandası yapmak devlet geleneğimizde var mıdır?
Sevgili halkımız ;
Başkan adayımız ve ekibimiz ile yönetimi devraldığımızda; hizmetlerimiz ve yatırımlarımız partili farketmeksizin bütün Abana halkı için olacaktır..
Ayırmadan,bölmeden ,kimseyi kayırmadan sergileyeceğimiz yönetim anlayışıyla, sadece bir zümrenin değil, bütün Abana’nın hizmetinde olacağız.
Önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm halkımızı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyor,
Sevgili halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz..

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz