Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Dernekle ilgili Açıklama Yaptı

Yüksek Okul Derneğine işlerlik Kazandırılmali

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, İlçemizde kurulu bulunan Yüksek Okul Derneğinin faaliyete geçmesini istedi.
Yüksek Okul Müdürü Dç. Dr. Nur Belkayali’nin okulu ziyareti sırasında görüşlerini açıklayan Rıdvan Oyar ” Dernek, Okulun yapımıni gerçekleştirmek üzere kuruldu. Yılmaz ailesi sağolsun bu konuda Derneğe hiç bir yük birakmadi. Ancak okul tamamlanmak üzere. Öğretim görevlilerimiz geldi. Derneğe bundan böyle daha fazla iş düşüyor. Dernek araciliğiyla tüm Abanalıların Yüksek Okula sahip çikmalari gerekiyor. Bu yüzden Derneği göreve çağiriyorum ” dedi.
Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ayrıca, derneğe faaliyetlerinde kullanilmak üzere bir müteahhitten yüklü bir miktarda para bağişi yapıldığıni belirterek, Abana için gerekli olan Yurt konusunda da Derneğin sorumluluk almasi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Bilindiği üzere Okul karari çiktiğinda Yükske Okulla ilgili dernek kurulmuştu. ilk başlarda sinirli sayıda üye kaydi yapılan derneğe daha fazla sayıda kışinin üye olarak destek vermesi gerekiyor.
Okulla ilgili toplantilarda çok sayıda kışi okula bağiş yapacağini açıklamiş, Abana Haber Gazetesinde de yapılan bağiş ve taahütler açıklanmişti.
Sira o zaman verilen sözlerin tutulmasina geldi.

Loading