reklam

İlçemiz cadde ve sokakları alt yapı çalışmaları sonrası daha güzel bir görünüme kavuşacak.

Meydan projesi tamamlandı  ve yol yapım çalışmaları çok güzel bir şekilde  ilerliyor. Bu çalışmalar halkımız tarafından da sevilerek takip ediliyor. Özellikle yeni Meydan çalışması halkımız tarafından çok beğenildi.

Ancak bazı ara sokaklarda ve gündeme getireceğimiz bir cadde de bakıma muhtaç bazı yerler var. Daha önce yayınlanan gazetemizde de gündeme getirdiğimiz halde maalesef bu konu ile ilgilenilmedi.

Hilmi Uran caddesi üzerinde tarihi eski ahşap evin önünde harap bir vaziyette bulunan bahçe duvarı Abana’ya hiç yakışmıyor. Buradaki duvar yarı yarıya yıkılmış ve kalan bölümleri de her an yıkılacak gibi duruyor.

Bu yol üzerinde yürüyen yaşlı vatandaşlarımız ve çocuklarımız yoruldukları zaman dinlenmek için duvara yaslanmak isteseler yaslanacak sağlam bir duvar yok her an yıkılma korkusuyla yaşıyorlar. Hadi diyelim bilmeden yaslandılar ve duvarla birlikte yıkıldılar bunun vebali kimin olacak. Her şeyden önce görüntü kirliliği oluşturuyor.

Demek istediğimiz şu ki çarşı içindeki dükkanların ön cepheleri  bir proje ile iyileştirildi. Belirttiğimiz bu ve buna benzer eksiklikler tespit edilip buradan sağlanan kaynaklarla yapılabilirdi.

Abana’da ne yazık ki yıllardan beri çarşı içine daha fazla özen gösteriliyor.

Duyurması bizden..

   

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz