Abana Gecesinde Geriye Sayım Başladı
Abana Gecesinde Geri Sayım Başladı
Abana ve Çevre Köyleri Derneğinin Düzenlediği Abana Gecesinde Son Hazırlıklar Yapıldı. 21 Ocak Cumartesi Gecesi Esenler Sosyal Tesislerinde düzenlenecek olan Sıla Gecesi ile ilgilili çalışmalar gün boyu sürdü.
Görev bölümü yapan Dernek yöneticileri gecenin güzel geçmesi aksaklık yaşanmaması için olanca güçleri ile çalıştıklarına şahit olduk. Dernek Başkanı Adnan Yorgancı ve Yöneticilerden Murat Koç ile gün boyu beraber olarak çalışmaları takip ettik.
Çalışmaların son gününde İstanbul’da bulunan Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar bir yandan Dernek Yöneticileri öte yandan Geceye davet edilecek Protokol Erkanı ile meşgul oldular. Fatih Belediye Başkanı, Esenler Belediye Başkanı, Kağışane Belediye Başkanı ile görüşerek Abana Gecesine davet ettiler.
gece-1 ile abanahaber
Gün boyu süren çalışmalar Gecenin yapılacağı Esenler Sosyal tesislerinde sona erdi. Burada derneğin diğer yöneticileri Mustafa Arslan, Tahir Özgün ve Serdar Şen’le biraraya gelinerek Salonla ilgili son incelemeler tamamlandı.
Sıla Gecesine, İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk’ün de katılacağı öğrenildi. Ayrıca şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de davet edildiği ve gelebileceği belirtildi.
21 Ocak Cumartesi Gecesi düzenlenecek bu tarihi Abana Gecesine ilginin büyük olduğu belirtildi. Yoğun iş tempolarına rağmen Abana Ortap Paydasında biraraya gelen Dernek Yöneticilerini bu özverili çalışmaları için kutluyoruz.
Dernek Başkanı Adnan Yorgancı, Abana’lı Hemşerilerini en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtirken, 21 Ocaktaki Sıla Gecesine davetiyeleri ile birlikte gelmeleri istedi.







![]()












