Eski ve Yeni Futbolcular Gösteri Maçi Yaptı

Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsaminda gösteri maçi oynandi.

Abana Gençler Birliği Spor Kulübü'nün organizasyonuyla gerçekleştirilen gösteri maçinda, yıllarca siyah beyaz renklere gönül vermiş, Abana için top koşturmuş efsane futbolcularimiz ile genç sporcularimiz bir araya geldi.

İlçemizde futbol takimi 1937 yılında kurulmuş ve kurulduğundan bu yana sayısiz oyuncu takimda oynayarak siyah beyaz formayi terletmiştir.

Bunlarin başında yer alan ve geçtiğimiz yıl esnafliği birakan Nurettin Yeğin de gençliğinde çok kez forma giymiş ve kaptanliğa kadar yükselmişti.

Damadi Mehmet Tunca da ( küçük mehmet ) başarılı bir şekilde Abana formasini terletme şansi bulmuştur. 

Spor kulübünün bu anlamli organizasyonunda yeşil sahalarda bir araya gelen bu iki değerli hemşerimiz diğer futbolcularla birlikte güzel bir gün geçirdiler.

şehir Stadyumumuzda oynanan karşılaşma sonunda günün anisina hatıra fotoğrafi çektirildi.

Efsanalerle gençleri bir araya getiren karşılaşma, anılardaki yerini aldı.













Loading