reklam

 


Kastamonu U14 gurubunda mücadele eden Abana U14 Takımı Cumartesi Günü Kastamonu’da oynanan final maçını 2-0 kaybetti.
Takım çalıştırıcısı Emrullah Kaygusuz, “ Final maçlarını Devamlı il merkezinde oynatıp il merkezindeki takımların antrenman ve ev sahibi olduğu sahada haksız rekabet oluşturan ve bizzat ASKF başkanı Adem Keloglu tarafından maçın tarafsız bir yerde oynatılacağını ifade eden birebir bir beyanatı olmasına rağmen ve tüm hafta boyunca tüm RESMİ girişimlere rağmen herhangi bir sonuç alınamadı.
Savunma olarak maç takviminin sene başında gerçekleştiği ve finale kimin:) çıkacağının belli olmadığı gerekçesi sunulmuştur. İl merkezinde 6 takım var ve hemen hemen her yıl biri kesinlikle finale kalıyor “ dedi.

Emrullah Hoca Sosyal Medya üzerinden ASKF Yönetimine eleştiride bulunarak “ EN SON herhangi bir finali hangi ilçeye hangi yıl verdiniz?
Geçen yıl ve yıllarda aynı durum diğer ilçe takımlarımız içinde oluşmuş ilçeden kısıtlı imkanlarla gelen takımların emeği görmezden gelinir olmuştur.
Kastamonu Spora bu yıl alt yapımızdan yetişen 2 oyuncu vermenin haklı gururunu ve sevincini yaşarken önümüzdeki yıllarda da en iyi oyuncularımızla il takımımızı desteklemenin keyfini çıkarmaya devam edeceğiz.
Ama bırakın da emeklerimizin haklı karşılığını adalet ölçüsünde alalım.
Aynı durum Okul sporları Finallerinde de yaşanmaktadır. En azından final mücadelelerini çift maç ya da daha önceden belirlenen bir ilçede yapılması ilçelerin daha fazla hareketlenmesine merkezimizin ilçelerimiz tarafından daha fazla sporcu ile destekleneceğine olan inancımız tamdır “ dedi.

Finallere kalan ve finalde kaybeden U14 Takımımızı tebrik eder bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar dileriz.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz