reklam

Abana Sevdalıları Grubu Abana ve Bozkurt’tan ilçe dışında eğitim gören öğrencilere bu dönemim 7. taksit burslarını dağıttı.

15 Öğrenciye Kişi başı 425 TL ‘ den olmak üzere toplam 6.375 TL! nin bu kapsamda öğrencilerin hesaplarına yatırldığı belirtilmiştir. Ayrıca 6 öğrenciye de Abana sevdalıları tarafından yönlendirilmke suretiyle  hayırseverlerden direk burs yardımından yararlanıyor.

Abana Sevdalıları Grubu temsilcilerinden İskender Şengörden aldığımız bilgiye göre; burs talep eden öğrenci sayısında artış olmuş. Ancak bursa kaynak aktaran kişi sayısında azalma olmuş.

İskender Şengör ” Burs için düzenli katkı sağlayan kişi sayısı maalesef çok az. Bizlere güvenerek katkı sağlayan bu kişilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde de Abana Sevdalıları olarak imkanlarımız dahilinde ve katkı sağlayan kişilerin de desteğiyle burs vermeye devam edeceğiz. Katkı sağlamak isteyenler 0 533 597 52 04 nolu telefondan bana ulaşabilir. ” dedi.

Malum olduğu üzere Ramazan Ayı bereket ayı. Bu ayda insanlarımız daha cömert oluyor. Az çok demeden Abana sevdalıları Grubunun bu güzel ve anlamlı faaliyetine destek olalım.

 

 

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz