reklam

Elmaçukuru Köylülerinden Evladiyelik Hizmet

2019 Temmuz ayında ilk kazma vuruşu ile başlayan Elmaçukuru Köyü Sosyal Tesisleri tamamlandı.

Yaklaşık 15 yıl önce Elmaçukurlu hemşerilerimizin kurdukları platform ile hayata geçirdikleri proje, büyük emekler harcanarak kullanışlı bir tesis olarak köyün gururu oldu.

Abanahaber olarak bu platformun kuruluş zamanlarına şahitlik ettik. Hasan Soydaş ve arkadaşlarının yaktığı kıvılcım amacına ulaştı. Emeği geçen, destek veren tüm Abanalıları tebrik ederiz.

Elmaçukuru sakinleri, Geleneksel bayram pilavları başta olmak üzere köylü tarafından yapılmak istenilen her türlü kalabalık organizasyonların yapılabileceği bir sosyal alanı bitirmenin ve kullanıma başlamasının mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Elmaçukuru Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada;  “ Köy Derneğinin organizasyonu ile başlanan ve Dernek Başkanımız Mehmet Çalık’ın önderliğinde ve maddi manevi büyük emeklerinin öncülüğünde, Köy muhtarı Mustafa Tetik ile birlikte sürecin en başından bugüne kadar ve bundan sonra da devam edecek işlerimizde maddi ve manevi desteğini veren değerli köy halkımıza ve çevre köylerden destek verenlere teşekkür ediyoruz .

Birlik beraberlik içerisinde, zor günleri beraber aştığımız güzel günlerin paylaşılacağı, sıcak ve samimi anıların birikeceği, hayırlı işlere vesile olması dileğiyle bütün köylülerimizi ve komşu köylü insanımızı da tesisimizi ziyarete bekliyoruz.”  denildi.

 

Sosyal Tesisin İçerisinde Bulunan Alanlar;

-Köy muhtarlık ofisi

-Köy Camii imamı lojman evi

-Kadın ve Erkek ayrı mevlid, bayram, düğün vs organizasyonların yapılabileceği sosyal kapalı alan

-Misafirhane evi

-Gasilhane ve Morg.

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz