Bozkurt Emniyet Amiri Tamer Özakıncı’nın Misafiri Olarak Gelen Oyuncular Akşam Yemeğine Hacıveli Konağına Geldiler

Kanal D Televizyonu’nun sevilen programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibinden oyuncular Metin Yıldız, Metin Keçeci ve Emre Canpolat İlçe Emniyet Amiri Tamer Özakıncı’yı ziyaret etmek için Bozkurt’a geldiler. 

     Bozkurt İlçe Emniyet Amiri Tamer Özakıncı’yı ziyaret etmek için İlçeye geldiklerini belirten oyuncu Metin Yıldız, “Tamer Amirimizle İstanbul’dan tanışıyoruz kendisi bizi Bozkurt’a davet etti bu nedenle İlçenize geldik.  Artık Tamer bey’i İstanbul’a bizde bekliyoruz” dedi. 

     Oyuncuların İlçeye geldiğini duyan özellikle İlköğretim öğrencileri Ceydo pastanesi önünde oturan oyunculardan imza almak için birbirleri ile yarıştılar.

      BKM Oyuncuları Bozkurt İlçe Emniyet Amiri Tamer Özakıncı’nın davetlisi olarak Hacıveli Konağında akşam yemeği yediler.

 

 

 
Tamer Özakıncı BKM Oyuncuları ile Birlikte
 
.
 

 

 
Hacıveli Konağında Hatıra Resmi
 
 

 

Loading