reklam
Abana Rehberi basılıyor
 
” Ardımıza baktığımızda kalıcı bir eser bıraktık diyebileceğimiz, Abana’nın tanıtım materyali noktasında büyük bir eksiklik ve açığını kapatacak olan tanıtım kitapçığı çalışmalarımızdan ilkini tamamlayarak, baskı sürecini başlattık.
 
Abana’nın 4 mevsim güzelliğini tema yaptığımız “Abana Rehberi”nde Abana tarihi, görülmesi gereken yerler, gezi rotaları ve iletişim bilgileri yer alıyor.
 
Ayrıca, broşür üzerindeki kare kod cep telefonu ile okutularak, Abana Turizm Derneği kurumsal internet sitesine tek tuşla erişim sağlanabilecek, ilçe hakkında detaylı bilgilere ulaşılabilecek.
 
Abana rehberinin, İngilizce çevrili basımı da yapılacak.
Ayrıca, geniş kapsamlı Abana tanıtım kataloğunun da en kısa sürede hazırlanarak, basımının yapılması için hazırlıklarımız devam ediyor.
 
Abana rehberinin basımını üstlenen değerli dostum Ersa Matbaa/Samet Kartal’a ve dil çevirisini yaparak, basımın bir bölümünü üstlenen değerli kardeşim Burak Yumukoğlu’na, tasarımı yapan, emek veren, her çalışmamızda bizlere büyük katkıda bulunan değerli dostum Ramazan Güneş’e çok teşekkür ediyorum. ” 
 
Semih Yüksel
Turizm Derneği Başkanı
 
 
 
 

Loading

Facebook Comments Box

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz