Abana hareketli bir gün yaşadi. Keşke her zaman seçim olsa..

Yunus Akgül'e Devlet Desteği


Abana bugün hareketli bir gün daha yaşadi.
Maliye Bakan Yardimcisi Evrenye Damadi Dr. Nureddin Nebatı ve işadami Remzi Gür, Abana'ya gelerek Yunus Akgül'e destek ziyaretinde bulundular.
Ak Parti İlçe Teşkilati bu nedenle Çarşi içerisindeki Seçim Bürosunun önünde bir program düzenledi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Baş'in sunumu ve açiş konuşmasiyla başlayan programda il Başkanı Doğan Ünlü ve Bakan Yardimcisi Nureddin Nebatı birer konuşma yaptılar.

( Video Eklenecek )

Nureddin Nebatı; Evrenye damadı olmsi nedeniyle yaz aylarında sık sık geldiğini belirterek yöremizin güzelliğinden bahsetti. Ak Parti Belediye Başkan Adayi Yunus Akgül'ün bir çok proje hazırladiğini, bunlardan kendisine bahsettiğini ve ilk olarak pojesi devam eden Sahil Tahkimat Projesi için  5 milyon olan ödeneğin 10 Milyon TL çikartildiğini bunun da uygulanacak projenin yaklaşık %60 'inin bitirilmiş olacağıni söyledi.

Bilindiği üzere Sahil Tahkimat Projesine yükleniciden kaynaklanan sıkıntıdan dolayı ara verilmişti.

Bakan Yardimcisi Nebatı ve işadami Remzi Ak Parti İlçe Teşkilati ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak Yunus Akgül'e destek istediler.

Bakan Yardimcisi Nebatı ve Remzi Gür onuruna Abana Tatilya'da akşam yemeği verildi. Geceyi Abana’da geçirecek olan Bakan Yardimcisi ve Remzi Gür'Ün yarın sabah İlçemziden ayrılacaklari belirtildi.

Yunus Akgül; ” Hazine ve Maliye Bakan Yardimcimiz Sayın Nureddin NEBATi ve Kastamonumuz’un gururu kiymetli işadami Remzi GÜR ağabeyimiz bugün Abana’da bizimleydi.

Birlikte hemşehrilerimizle buluştuk, esnafımızi ziyaret ettik, dertleştik, gönül köprülerini daha da sağlamlaştirdik.

Destekleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
















































Loading